Iloisen Pässin Maalaispuoti

Iloisen Pässin Maalaispuoti

Kuutostie 470, 59130 Koitsanlahti

Iloisen Pässin Maalaispuoti on tunnelmallinen pysähdyspaikka Parikkalassa, Koitsanlahden vanhassa kyläkaupassa Kuutostien varrella. Meille voit poiketa syömään, kahville tai ostoksille.

Nälkä lähtee takuuvarmasti vaikkapa tuhdeilla burgeriannoksilla, jotka valmistetaan lähellä tuotetuista, laadukkaista raaka-aineista. Pienempään nälkään löytyy esimerkiksi suolaisia piirakoita ja muhkeita sämpylöitä, jotka täytetään juuri sinulle. Kahvin kanssa voi herkutella vaikka korvapuusteilla tai jäätelöllä. Kaikki leivonnaiset on valmistettu joko meillä tai paikallisessa kotileipomossa.

Lähiruoka- ja lahjapuodista löytyy elintarvikkeita, käyttötuotteita ja ihania tuliaisia. Valikoimassa on tuotteita yli 70 eri tuottajalta ja käsityöläiseltä. Kesäaikaan kävijöitä tervehtivät pihassamme lampaat ja kanit. Lämpimästi tervetuloa, meillä syö ja viihtyy koko perhe.

Suosittu Lähiburgeri Iloisen Pässin Maalaispuodissa alkaen 16 euroa / henkilö 

Ateriaan sisältyy paikallisista raaka-aineista valmistettu hampurilainen (kotileipomon sämpylä, pihvi: paikallisesta ylämaannaudasta/ itse tehty kasvispihvi, kotimaiset tomaatti, suolakurkku, punasipuli, Öljypuun chili- ja valkosipulimajoneesi) sekä kotimaiset maalaisranskalaiset.

Ajoittain saatavilla burgeri myös paikallisesta biisonista tai mangalitzan villasiasta + 3 euroa.  

Kuutostie 470, 59130 Koitsanlahti

Katso myös nämä

Hysriitti - hiljainen retriitti

Hysriitin tarkoituksena on tukea aivoterveyttä ja digitaalisten välineiden aiheuttaman stressin purkamista.
hlö
Alkaen 220€/hlö

Mitä väliä, mitä rypälettä lasissani on?

Hyvä viini voi syntyä vain laadukkaista rypäleistä. Onneksi Viiniviikari on apunasi!
hlö
Alkaen 380 €

Mitä ovat kuohuviinit?

Kilistellään kuohuvilla viineillä ja kuullaan tarinoita niiden takaa.
hlö
Alkaen 380 €