Viiniviikarin jokeripaketti

Viiniviikarin jokeripaketti

Viiniviikarit Oy

Min 1 hlö
Max 30 hlö
1 päivää
Ikäraja 18

Oletko aina halunut osata lisää viineistä ja päästä maistelemaan niitä ammatilaisen opastamana?

Jokeripaketti suunnitellaan yhdessä asiakkaan ja Viiniviikarin kesken. Jos muut paketit eivät miellytä sinua, niin ota ihmeessä yhteyttä ja suunnitellaan myös sinulle mieluinen hetki viinien parissa. Jokeripaketissa voit itse tai yhdessä viiniviikarin kanssa suunnitella minkälaista viiniä haluat maistella tai valita tietyn rypäleen, josta keskustella. Jos kokoelmistasi löytyy hyviä vuosikertaviinejä, joita haluat käyttää maisteluun, on sekin mahdollista. 

Työpaikan tyky-tapaaminen, sukujuhlat, yhdistyksen tai kerhon tapaaminen tai mikä tahansa porukka saa vähän tietoakin viineistä, mutta pääosin viihtyy yhdessä ja avartaa suhdettaan viineihin. Viinimaistelu on loistava tapa oppia uutta ja päästä viettämään iltaa ystäväpiirin kanssa. Opastetun maistamisen ohessa Viiniviikari kertoo tarinoita viineistä ja niiden tuottajista ja tietysti myös osanottajat kertovat omia näkemyksiään ja kokemuksiaan. Jokaiselle osanottajalle jää kirjallinen esittely maistetuista viineistä.

Viinimaistelu tapahtuu tilaajan hallitsemassa tai järjestämässä tilassa! Voit siis kutsua Viiniviikarin vaikka kotiisi tai mökillesi!  Jokainen osanottaja tarvitsee 6-8 laadukasta viinilasia, jotka voi tarvittaessa vuokrata meiltä. Voisiko olla helpompaa tapaa oppia viineistä?

Tilaaja omistaa ja hankkii Alkon nettikaupasta tuotekortilla mainitut viinit. Viiniviikari ei harjoita Suomen lainsäädännön mukaista anniskelua. Tilaaja voi myös jättää tilauksen yhteydessä asiamiespyynnön, jonka Viiniviikari välittää asiamiehelle.

Viiniviikari ottaa pian Sinuun yhteyttä, sopii kanssasi esiteltävistä viineistä ja tilaisuuden muista yksityiskohdista.

 

Lisäpalvelut

  • Viinilasit (72 kpl)