Ruokaelämykset

Etelä-Karjalan tunnettua ja perinteikästä ruokaa

Etelä-Karjalassa kunnioitetaan karjalaisen keittiön reseptejä sekä läheltä tulevia, puhtaita raaka-aineita. Uunissa paistetut karjalanpiirakat, sultsinat, tsupukat, karjalanpaisti, rieskat ja vatruskat ovat houkutelleet matkailijoita kautta historian makumatkalle Etelä-Karjalaan maistelemaan Rajamaiden tunnetuimpia paistoksia sekä paikallisesti tuotettua perinneruokaa.

Löydät meiltä makuusi sopivat tarjoilut juhliin, kahvituksiin, pitopalveluihin, romanttiselle illalliselle tai matkalle mukaan otettavaksi. Nappaa sinunkin listallesi mukaan herkullinen ruokaelämys ja kokeile seuraavia ruokapalveluiden tarjoajia.  

Loimuavan lohen taikaa

Loimuavan lohen taikaa

Koe Rajamaiden kulinaristista taikaa maistelemalla metsässä loimulohta tai nauttimalla gourmet illallinen kannon päällä. Tästä sie pääset tutustumaan niin perinteisempiin nuotimakkara-ateroihin sekä erikoisempiin päivällisiin luonnonhelmassa. 

Tutustu
Viiniviikarin lajitelma

Viinitietämystä ja maistelua!

Olet sie aina halunut päästä maistelemaan laadukkaita viinejä tai kuuleemaan tarinoida niiden takaa? Rajamailta sie löydät maistelut niin kuivalle kuin kuohuvallekkin! 

Tutustu
Juholan Biisoniareenan herkku pizzat

Juholan Biisoniareenan herkkuja

Meijän ravintolan herkkuja kannattaa tulla maistamaan kauempaakin ja nauttimaan samalla Uukuniemen idyllisestä maalaismaisemasta rajamailla.

TUTUSTU